Indiani

27.08.2013 17:57

indiáni 22.7.-26.7.2013

Týden s dětmi se nám vydařil , i řekli jsm si, že by nebylo od věci ho zopakovat. a to ve stylu indiánském. A nápad se ujal, i když to sebou přineslo plno starostí, a to nejen mně. Jiřinka vymýšlela  třásně ze všeho možného))) a nemožného a já dělala čelenku pro náčelníka Želvího kmene))). Ne, nedivte se moc názvu a všimněte si nejen náčelníkova bříška...hihi.

 

Děti s Jiřinkou dojeli o víkend dříve a hned se zabydleli v Berušce. Mikeš se ozval telefonem než dojel a převlékl se, takže děti zůstaly paf z jeho obleku a čelenky. Počasí nám přálo a každý den měli připravenou nějakou činnost, aby se nenudily a také si něco odvezly domů jako vzpomínku. Kromě toho se mohly vyřádit s házecím diskem, různými barvami a obrázky. Každý den jsme museli obličej ozdobit barvami))). Honily naše indiánské slepice a pomáhaly vařit indiánská jídla z indiánského jídelníčku )).

 

Stihli jsme si vyrobit luk a šípy, tomahavky, kožené čelenky a náramky, ozdobit hlemýždí ulity na skalku a namalovat pár peříček. Mezi tím pár obrázků a výprav na zlatavý mok a pohár)). Na týden myslím jsme toho stihli až dost…..