Klimkovice 2014

21.11.2014 18:42

Do lázní jsme se s Lídou těšily. Že vypadneme z domu, zaběhnutých rituálů a přijdeme na jiné myšlenky.

Tentokrát jsme se naložily až po půdu )), protože máme nové auto s trochu menším kufrem. Táta jel s námi, ale my si auto nechaly v Klimkovicích s tím, že se odvezeme domů samy. Ušetříme tak za dvě cesty benzín. Bylo to docela dobře vymyšlené.

Okoukly jsme nějaké novoty, co se tam přihodily.Doktorka nám napsala také ergoterapii, což vypadalo docela kouzelně. Moooc příjemné prostředí. Teplé kamínky, hudba, světýlka….

Po pár dnech ale Liduška začala mít nateklé oči, potom nos a už začala hnedle kuckat. MUDr ji hned k mému údivu napsala kapky do očí, nosu, antibiotika a vymazala nám cšechno koupání. Lázně nám tak utekly jako voda))). To proto, že tentokráte nám pojišťovna dovolila jen tři týdny.

Po odpolednách jsem se bavila výrobou zvonků z vodního skla na prodej před vánoci pro misie. Když mě to přestalo bavit, začala jsem dělat papírové ozdoby na stromek.

Občas jsme si odhlásily večeři, protože se nám nechtělo navečer se převlékat do jídelny a Lída stejně jedla jogurty…..

Cesta domů vedla přes Rožnov pod Radhoštěm. Tady na nás čekali kámoši z Mrzimoru. Dali jsme si tu také papáníčko a čajíček. Povídání se trochu protáhlo a domů jsme se dostali až k večeru.

A doma? No, podívejte se sami, jak dopadly naše bramboříky a fialky……….