Králíky

03.09.2016 19:03

Ještě neskončily prázdniny a už zase chtějí něco slavit)). Strejda roztopil krb v pergole a už jsme si pochutnávali. Na špízech z masíčka a zeleninky. A ještě nějaké ovoce a buchtičky a k tomu kafíčko…

Dostala volno i teta z Opavy. Rozhodli jsme se vypravit se opět ke svaté bráně. Do Králík. Není to tak daleko. Sice pár schodů, ale silní a blbí jeli s námi)). Tak jsme to zvládli na jedničku.

Hned venku jsme potkali Veverky, kteří se tam vypravili s tatínkem. Společně jsme se pomodlili a vstoupili dovnitř, kde proběhla mše.

Moc jsme se jinak nezdržovali. Cestou domů byla zastávka u tety v Dobrouči.

Potom ještě u tety Cíly. Tam se nám zalíbilo víc. Našli jsme tam i další tetu Mílu. Vytáhli jsme své svačinky, napapali se a hezky poklábosili. Takže nakonec domů jsme jeli jen zavřít slepice)).

Kluci pracovali na plynu, který se konečně Poslušný uvolil trochu dodělat. František kvůli tomu nepokračoval s fasádou totiž, že to nejde kvůli revizi. Ale i ta nakonec dopadla, pán se došel podívat, v jakém je to stavu a dovolil ji udělat.

S Klárkou jsme postavili pro Barbínku takový „panelák“. Aby měla kam chudinka hlavu složit. I s půdou, kde může skladovat své nepotřebné krámy prý..hihi. Kde na tohle ta holka přišla???

Čekalo mě i pečení nějakého cukroví na veselku Martina a Majdy. Rohový koláč Lída dávno snědla, a tak teď se musím ukázat já, zvláště když nás všechny pozvali.