Motýlí párty

27.09.2015 21:48

Takový zářijový víkend, jeden z posledních hezkých bývá. Nevím, že se ta naše holka nenarodila o měsíc dříve)). Ale tak k motýlkům. Sešlo se jich dost. Vzhledem k tomu, že jich na sobě měl každý tolik. Ani jsem neměla ponětí, kolik se jich dá tak snadno sehnat. Má tu nevýhodu, že nikam nechodím, nakupovat také moc ne a ani nevím o takových krámcích, kde motýlky vlastně mají. Vietnamci, Kik, hračkárna, i v papírnictví měli křídla. My zvolili samovýrobu.

Připravili jsme nějaké občerstvení, čaj a kávu na přání, nějaké pití studené, a hlavně Norský dort. Je plný šlehačky a čerstvých malin.

U sousedů jsme okoukali malování koní. Tedy ne, že bychom malovali koně, ale motýlky. Měli různé tvary, a tak se mohli hosté vyřádit. Potom měli za úkol vyfotit je na nejrůznějších místech. Na nejvyšším, na nejzajímavějším))).

Také skládali origami motýlka, tvarovali z drátku, nebo malovali na papír. Vhod přišlo i protažení při házení koulemi do plechovek.

Program nám zpestřil František se svými motýlky se zápalnou šňůrkou))) a přidal k tomu nějaké padáčky. To abych měla co sbírat po zahradě. Oslava se opět vydařila, i když jsme se tentokrát nepřejedli.