Návštěva u kamarádky

18.12.2013 23:13

Pomalu se schylovalo ke štědrému dni a my měli pro malé indiány z Uhřic překvapení v podobě ušitých převleků. Sice se později ukázalo, že jsou jaksi užší, než by měly být, ale to se dá opravit))).

Sněhu nebylo nikde vidět, teplota se zdála příjemná a my se vydaly za Jiřinkou. Cesta utekla rychle. Děti byly už všechny doma a jako obvykle se vrhly na nějaké dobroty, které vždy potěší. Babička jim je ale naděluje po troškách, aby neztloustly náhodou ))))).

Tak se rozhlížíme po kuchyni, pijeme kafíčko a říkáme si, co ty tady máš jiného…a ona…no, lednice mi chybí, bude nová, ještě dneska!

A taky že jo. Za chvíli se rozletí dveře a lednice je v kuchyni. Ale ouha…dvířka se otvírají na druhou stranu...  Pomoooc, co s tím?

Přece v tom Jiřinku nenecháme. A dali jsme se do předělávání dvířek na druhou stranu. To vám byla fuška. Nejsme odbornice holt, ale povedlo se. Taková radost!!! Málem že jsme kolem nekřepčili ))).

Za tu dobu však venku sešeřilo a my se vydaly na cestu domů. Okoukly jsme a vyfotily pár rozsvícených stromů i na třebovském náměstí a už se těšily do postýlkek…