Pracovně? do Prahy...

08.09.2012 01:00

 

Možná ještě nevíte, že Lída je jedním ze správců webu pro děti zvaného ALík.cz.

Moc o tom nechci psát, ale prostě je jedním z lidiček, kteří se snaží hlídat, aby děti měly jakési místo na internetu, kde by byly alespoň trochu v bezpečí před nevhodnými lidmi.

S tím souvisí různé povinnosti, jako třeba setkávání těchto správců, aby dokázali postupovat jednotně, správně a podle stanovených pravidel.

Tak jsme jeli do Prahy. To znamená objednat vlak. Zamluvit pár dní předem vagon pro vozíčkáře a vydat se v milost a nemilost Českých drah.

 

Tentokráte vázla asi domluva mezi kanceláří a lidmi, kteří na dráze musí něco dělat, a tudíž bylo oboje nastupování plné překvapení :o). Nicméně jsme dojeli tam i zpět v pořádku.

 Vykulili jsme se z vlaku i s bráchou Matýskem, bravurně přehopkali všechny výmoly a pražské kostky, co se nám připletly do cesty, a stanuli před Bílou Labutí, kde nás došel sám velký šéf Alíkovic klanu, Pralinka.  Mezi tím jsme konstatovali, že ve výloze mají tolik potřebných věcí, že je jistě velká škoda, že tu s námi není tatínek :o))).

Setkání proběhlo ve zdejší restauraci. Lída okamžitě vytasila své dlouho a pečlivě připravované podklady, podle kterých se sraz ubíral, aby nevznikaly zbytečné prostoje a vyřešily se všechny problémy, které právě správce serveru tíží.

Všichni si vyříkali názory a zapsal se zápis, dle kterého se budou napříště všichni řídit.

 

Já jsem tiše seděla v koutku, vyráběla si mandlová kvítka na svatební cukroví a poslouchala, co že to ty "děti" vlastně za všechny děti řeší...

Jo a dala jsem si borůvkové knedlíky, aby si Lída mohla také ukousnout. Byly moc ňam.

 

Po skončení srazu jsme se přes stejné výmoly vrátili na nádraží, navštívili opět nádherně zelené WC a frnk domů...