Výlet za Františkem

02.05.2014 10:26

Posledního dubna  měl Pája  domluvené ve studentské kavárně v Olomouci, že tam může dovézt své fotografie na výstavu. Také nějakou při té příležitosti i prodat))). Využily jsme s Lídou tuto cestu a vypravily se na kukandu za Františkem do nedalekých Rajnochovic.

Pavlika jsme zanechali věšet fotky na zeď a rozjely se jak jinak , nejdříve do ZOO a u toho se také stavit do baziliky Navštívení Panny Marie na Svatý kopeček.

Vyšlo nám krásně počasí, zvířátka se neschovávala, jen baterka ve foťáku došla…potvůrka))). V restauraci jsme si připadaly jako neviditelné, tak jsme se musely ozvat, že jsme si také dávno objednaly.

K Františkovi jsme se dostaly až navečer, ale on stejně na nás neměl dříve čas. Dal nám najíst a zkoušel na nás nějaké hry u povídání. Potom nás uložil v kanceláři. Spalo se nám hezky. Ráno jsem se snažila uklidit sociálku a po snídani jsme s Františkem odjeli na Hostýn. Mši jsme nestihli, ale prohlédli jsme si kostel a okolí a poseděli venku.

Obědem nás pohostil zase František. Potom jsme se vypravily brzy k domovu, protože spěchal zase do práce. My se cestou mohly stavit v Kroměříži v zámeckých zahradách, kde jsem prošlapala snad střevíce…..